ZATERDAG 21 mei

De deuren zijn geopend van 13u00 tot 19u00.

ZONDAG 22 mei

De deuren zijn geopend van 13u00 tot 19u00.

De toegangsprijs aan de kassa (+18jaar) bedraagt 18,00 EUR – in ruil verkrijgt u als bezoeker toegang tot de volledige beurs, inclusief gratis vestiaire, de Gin Shop en de Gin Lounge (waar u uitgebreid kan genieten van de Perfect Serve Gin&Tonics).

Bij voorregistratie ontvangt u een korting van 2,00 EUR op uw toegangsticket (op voorwaarde dat uw betaling tijdig wordt ontvangen).
Registreren kan via deze website, aan de linkerkant van het scherm vindt u de "inschrijving"-toets.

Betaalinstructies volgen na uw registratie.

 


“Have a Talk with…” – sessies (Beperkt aantal plaatsen – inschrijven ter plaatse aan de inkom)


De merken zijn de volgende:


Biercée Distillerie

Sinds 1946, distilleert de ‘Distillerie de Biercée’ volgens de meest authentieke traditie verschillende eaux-de-vie en likeuren van hoge kwaliteit waaronder de bekende Eau de Villée, Noir dʼIvoire en Poire Williams N°1. De ‘Distillerie de Biercée’ nodigt u uit om kennis te maken met zijn permanente zoektocht naar uitmuntendheid geleid door passie, de natuur en vakkennis.


Distillerie Radermacher

Trots op haar meer dan 175-jarig bestaan biedt de stokerij Radermacher vandaag een uitgebreid assortiment brandewijnen, likeuren en vruchtenjenevers aan. Ze mikt op topkwaliteit op de Europese markt, maar blijft desondanks trouw aan de eigen familietraditie en haar oude recepten. Vandaar dat aan authenticiteit en kwaliteit niet gespaard wordt.


BCN “Barcelona” Gin

BCN “Barcelona” Gin presenteert nieuwe en unieke gin ervaring voor alle ware connoisseurs en zij die het allerbeste uit de Mediterraanse regio weten te appreciëren.